Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ολοκλήρωση Πανελλήνιου Αντικαρκινικού Εράνου 2011

Το τοπικό παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διενήργησε τον Πανελλήνιο Αντικαρκινικό Έρανο με ΑΡ.ΑΔΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Π2β/Γ.Π./21808/19-4-2011, ο οποίος ξεκίνησε στις 12 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 26 Οκτωβρίου, έχοντας φέτος σαν κεντρικό σύνθημα: «ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ».
Ο έρανος όπως κάθε χρόνο, πολύ περισσότερο φέτος, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας με την ειλικρινή και αυθόρμητη συμμετοχή των συμπολιτών μας οι οποίοι παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες απέδειξαν πως διακρίνονται από υψηλά ιδανικά και ευαισθησίες!!

Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους προσέφεραν τη συνδρομή τους, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο το έργο και τον ιερό σκοπό που επιτελεί επί χρόνια τώρα η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Ιδιαίτερα θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τα 22 πουλάκια από το τοπικό τμήμα του σώματος Ελλήνων Οδηγών, και τις υπεύθυνες κ.κ. Αργυρού Ελένη και Τάσση Ευγενία, τα οποία ντυμένα με τις στολές τους και τραγουδώντας σε όλη την διάρκεια του εράνου, έδωσαν μια πολύ ευχάριστη και αισιόδοξη νότα στην κεντρική αγορά και την παραλία της Πρέβεζας.

Επίσης την 131 Σμηναρχία Μάχης του πολεμικής Αεροπορίας για την άμεση ανταπόκριση και την άψογη διενέργεια του εράνου στον χώρο της αεροπορικής βάσης στο Άκτιο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις υπεύθυνες κυρίες για την συγκρότηση των ερανικών συνεργείων κ. Λάμπρου – Ευθυμίου Αλίκη, κ. Νταλαμάγκα Λαμπρινή, κ. Παπαβασιλείου Ελένη, κ. Συγκούνα Ελευθερία, κ. Απέργη Ελισάβετ, καθώς και όλους τους εθελοντές που τα πλαισίωσαν η ακούραστη συμβολή των οποίων υπήρξε η ύψιστη μορφή έκφρασης ανώνυμου και ανιδιοτελούς εθελοντισμού!

Όπως είναι γνωστό το καθαρό προϊόν του εράνου διατίθεται αποκλειστικά για την κάλυψη των πολλαπλών αναγκών των αντικαρκινικών νοσοκομείων της χώρας καθώς και για την ενίσχυση των ερευνητικών προγραμμάτων και τη πληροφόρηση του κοινού.

Η αντικαρκινική εταιρεία με μοναδικό σκοπό την προστασία της Υγείας όλων των Ελλήνων, χωρίς μόνιμα έσοδα, με μόνο οικονομικό στήριγμά της τον οβολό των «καλών κ’ αγαθών» ανθρώπων, αντικρίζει το μέλλον με αισιοδοξία και υπερηφάνεια χάρη στην ευαισθητοποίηση πλέον όλων μας σε τόσο σοβαρά θέματα υγείας, όπως και την πεποίθηση ότι παρά τους χαλεπούς καιρούς ή ισχύς μας παραμένει εν τη ενώσει!!!

Το εισπραχθέν ποσόν του εράνου ανήλθε στα 2.134 Ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου